هنرمندان با خلق آثار با انحرافات دینی مقابله کنند
دکتر ثمینی در آیین گشایش نمایشگاه عکس شاهدان همیشه زنده، خلق آثار توسط هنرمندان را از راهکارهای مقابله با انحرافات دینی عنوان کرد .
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان آیین گشایش نمایشگاه عکس « شاهدان همیشه زنده » به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و برخی از مسئولین استانی برگزار شد .
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان نیز در این مراسم گفت: به وسیله هنر و هنرمندان باید پیام عاشورا که همان استقامت و مقاومت در راه ماندگاری دین اسلام است، نهادینه شود.
دکتر ثمینی اظهار داشت: هر جایی که احساس می شود افرادی خواسته یا ناخواسته با رفتار و افکار خود موجب ایجاد انحراف در دین می شوند، هنرمندان باید با خلق آثار به مقابله با این انحراف بروند .
وی در ادامه تصریح کرد: یکی از ثمرات روشن انقلاب اسلامی، وحدت، همدلی و کاهش فاصله میان مردم و مسئولین بود که در همان ابتدای مسیر، در قالب دفاع مقدس به تصویر کشیده شد.
معاون استاندار لرستان در بخش پایانی سخنان خود افزود: استکبار جهانی و ابرقدرت های کور دل از همان ابتدا به دنبال ریشه کن کردن انقلاب اسلامی بودند که به لطف خداوند ناموفق بودند و دلیل آن ابتدا وجود ولایت و رهبری در راس امور و دوم تبعیت مردم از ولایت و رهبری که تا به امروز اقتدار ایران اسلامی را به دنبال داشته است.
- دسته: اخبار
- بازدید: ۵۴۷
