فرماندار ویژه الیگودرز در بازدید میدانی از روند برق‌رسانی به معادن شاقز گفت: برق رسانی به معادن شاقز نقش مهمی در توسعه فعالیت های معدنی و سرمایه‌گذاری دارد.

به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان، «مهدی اداوی» در جریان روند اجرای پروژه برق‌رسانی به معادن شاقز با تأکید بر نقش مهم پروژه برق‌رسانی به این معادن در توسعه اقتصادی شهرستان اظهار داشت: تکمیل این پروژه نقش چشمگیری در گسترش فعالیت‌های معدنی، جذب سرمایه‌گذاران و شکل‌گیری صنایع وابسته خواهد داشت.
اداوی با قدردانی از مالکان و بهره‌بردارانی که تاکنون در اجرای طرح همکاری داشته‌اند، از سایر مالکان نیز خواست تا ضمن رعایت حقوق قانونی خود، با همراهی و تعامل لازم، روند اجرای پروژه را تسهیل کرده و زمینه تسریع در تکمیل آن را فراهم کنند.
فرماندار ویژه الیگودرز در پایان گفت: پروژه برق‌رسانی به معادن شاقز به طول ۱۷ کیلومتر از سه‌راهی شاپورآباد تا انتهای معادن شاقز می‌باشد که تاکنون ۷ کیلومتر از مسیر به‌طور کامل اجرا شده و ۱۰ کیلومتر باقی‌مانده نیز در مرحله نصب پایه‌های برق قرار دارد.
 

b_300_0_16777215_00_images_1404_140404_IMG_20251114_205809_390.jpg

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید