معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان در برنامه گفتگوی خبری شبکه لرستان به مناسبت هفته دولت گفت: همه شهرداری های استان می توانند بنابر ضرورت و کار کارشناسی، طرح تفضیلی شهر مربوطه را بازنگری کنند.

به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان ، «مهدی مجیدی» با بیان اینکه ۶۰ درصد جمعیت استان در شهرها زندگی می‌کنند، اظهارداشت: ضوابط شهرداری ها در برخی شهرها پاسخگوی نیازهای مردم نیست و نیاز مردم در این طرح ها به صورت حداقلی دیده شده که لازم است با بازنگری در طرح تفصیلی امکان استفاده حداکثری از اراضی برای شهروندان فراهم شود.

وی ادامه داد: در همین راستا طرح تفصیلی شهر خرم آباد به عنوان مرکز استان باتوجه به محدودیت زمین و موقعیت توپوگرافی آن، درحال بازنگری است که پس از بررسی کارشناسی در کمیسیون ماده ۵ شورای عالی شهرسازی و معماری تصویب خواهد شد. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: طرح تفصیلی یابد به گونه ای باشد که مردم استفاده لازم از زمین را داشته باشند و ضمن پیش بینی کاربری های مورد نیاز، زمینه برای سرمایه گذاری در اراضی شهری برای ساخت پروژه های مهم و تاثیرگذار مورد نیاز شهروندان فراهم شود.

 

« ارتقا سطح شهرسازی و زیباسازی مبلمان شهری شهرها» 

 

به گفته مجیدی؛ از ظرفیت کمیسیون ماده ۵ شورای عالی معماری و شهرسازی می توان برای ثروت آفرینی و زیباسازی شهرها با استفاده از مشاورین ذیصلاح استفاده کرد.

وی ادامه داد: سطح شهرسازی در لرستان باید متناسب با ظرفیت های تاریخی، طبیعی و تمدنی این استان باشد و زمینه را برای جذب گردشگر باتوجه به موضوع ثبت جهانی مکان های پیش از تاریخ دره خرم آباد، فراهم نماید.

معاون عمرانی استاندار لرستان تاکید کرد: شهرهای ما باید به سمت زیباسازی و استفاده از طرح های فاخر در مبلمان شهری و میادین و ورودی ها حرکت کنند.

مجیدی در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت اجرای کمربندهای شرقی و غربی خرم آباد اشاره کرد و گفت: باتوجه به فرم شهر خرم آباد و توپوگرافی آن اجرای این کمربندی ها ضروری است و کارگروهی در خصوص کمربندی شرقی خرم آباد با حضور شهرداری، راه و شهرسازی و معارضین و ...تشکیل شده و موانع اجرایی آن با تعامل و همکاری طرفین برطرف خواهد شد. 

وی افزود: از ظرفیت ماده ۵ برای جبران خسارات وارده در تعریض معابر استفاده می کنیم و پیگیری لازم برای تکمیل این محور در حال انجام است.

به گفته مجیدی؛ با پیگیریهای ویژه مدیریت ارشد استان بودجه کمربندی غربی خرم آباد نیز به طول ۱۴ کیلومتر و اعتبار ۷ همت تصویب شده که ۶ همت آن توسط شرکت زیرساخت وزارت راه و شهرسازی با همکاری و همراهی جناب اقای مهندس بازوند، تخصیص می یابد و یک همت دیگر نیز از محل مولدسازی از پروژه، تامین می گردد.

وی ادامه داد: اجرای این طرح نقش مهمی در کاهش ترافیک محور میانی خرم آباد خواهد داشت.

استان لرستان ۳۳ شهر دارد.

 

b_300_0_16777215_00_images_1404_140404_IMG_20250829_100052_999.jpg

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید