استاندار لرستان در یادواره شهدای جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونسیتی در جمع ساکنان روستای دارایی گفت: با این جنگ،کلام رهبری در وصف رزم مردمان لر، باز تعریف شد.

 سید سعید شاهرخی افزود: بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه جنگ اصلی، جنگ روایت هاست و نباید اجازه دهیم که دشمن داستان و روایت را به نفع خودش تعریف کند.
وی ادامه داد: این دشمن نطفه اش بر پایه تجاوز، کشتار و خونریزی است، درپی تجاوزات به غزه، لبنان و سایر مناطق به خیال خام خودشان، نوبت رسیده بود که با حمایت دیگران، اقدام به فروپاشی و از بین بردن نظام باصلابت اسلامی ما کند.
استاندار لرستان گفت: این اشتباه ناشی از عدم شناخت اخلاق و فرهنگ والای مردم و صلابت و اقتدار رهبری ما بود که به خیال خودش می خواست در ساعات اولیه با شهادت فرماندهان و دانشمندان هسته ای ،شیرازه اداره کشور و توان تدافعی و هجومی کشور را برهم بزند.
شاهرخی افزود: در ۲۴ ساعت اول تصورشان این بود که موفق شده اند به نحوی که ترامپ دیوانه، اعلام کرد که نظام پر صلابت اسلامی بدون قید و شرط تسلیم شود.
وی ادامه داد:ولی امروز دنیا به پیروزی نظام مقدس ما و نیروهای مسلح ما صحه می گذارند زیرا وجود مقام معظم رهبری اجازه نداد که شیرازه نظامی و تهاجمی کشور از هم بپاشد و بلافاصله فرماندهان رشید جدید را منصوب کردند.
وی اظهار کرد: رهبری دانا ،موقعیت شناس و باصلابت ما در این عرصه نقش آفرینی کرد و نقشه آنها در همان ساعات اول ناکام ماند و بعد از چند ساعت غرش موشک های سپاه همیشه قهرمان ما، رژیم صهیونسیتی را بیچاره کرد و موشک های پرقدرت ما به سمت سرزمین های اشغالی روانه شد.
استاندار لرستان گفت: بر همین اساس ، پیام مهم هشدار رهبری که عنوان کردند اگر خطایی بکنید، حیفا و تل آویو را زیر موشک می گیریم در وعده صادق ۳محقق شد.
 شاهرخی افزود: آنها باور نمی کردند که باوجود استفاده از به روزترین تکنولوژی های دنیا از f35 تا پهباد هرمس و حمایت های غرب و آمریکا، مجبور به آتش بس شوند.آنها وقتی دیدند موشک های ما یکی پس از دیگری، حیفا و تل آویو را رو به نابودی می برد فهمیدند چه اشتباه محاسباتی کردند به نحوی که در روزهای پایانی،نیروهای ما یک موشک با هدف مشخص بجای چندین موشک، شلیک می کردند و بزرگترین پالایشگاه تولید سوخت و سوخت خودروهایشان را در حیفا و تل آویو نابود کردند.
وی ادامه داد: موشک های ما مراکز نظامی، مرکز جاسوسی موساد و ..را مورد هدف قرار دادند و البته کسی تصور نمی کند که درخواست آتش بس آنها از روی انسان دوستی باشد زیرا هم اکنون در حال جنگ در غزه و سوریه هستند، اینها قائل به آتش بس نیستند و‌‌فقط زبان زور را می فهمند.
b_300_0_16777215_00_images_1404_140404_IMG_20250718_235541_428.jpg شاهرخی تصریح کرد: دشمن علاوه بر طرح ریزی در حوزه نظامی با تکیه بر تحریم ها و بعضاً برخی ناراحتی ها یا جناح بازی ها،تصور می کرد ممکن است مردم با آنها همراه شوند که این هم خیال باطلی بود.
وی گفت: مردم از هر قشری با حجاب، کم حجاب، معمولی و ...جواب دندان شکنی به دشمن دادند و به راستی این مردم قابل تحسین هستند.
وی تاکید کرد: رشادت مردم لر در این جنگ کلام رهبری در وصف رزم مردمان لر را باز تعریف کرد.
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید