به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان: نورالدین درمنان در بررسی میدانی مشکلات شهرک بسیجیان منطقه دره‌گرم که با حضور داریوش بارانی بیرانوند شهردار خرم‌آباد و ابوالفضل خورشیدوند معاون عمرانی فرمانداری مرکز استان انجام شد، گفت: زیرسازی و آسفالت معابر، ایجاد فضای سبز، پیاده‌روسازی، جمع‌آوری زباله‌ها، کمبود فضای آموزشی و درمانی از جمله مطالبات اهالی این منطقه است.

وی ادامه داد: قسمت‌هایی که مربوط به خدمات شهری بود شهردار خرم‌آباد قول مساعد داد از فردا بحث زیرسازی را شروع کند و همچنین آسفالت و زیرسازی خیابان اصلی که از بلوار ولایت و جاده الشتر منشعب می‌شود تا میدان اصلی شهرک بسیجیان را انجام دهد.

درمنان بیان کرد: همچنین مقرر شد فضای سبز بلوار اصلی دیگری که موازی با بلوار ولایت است ساماندهی شود.

فرماندار اضافه کرد: در این منطقه یک زمین با کاربری آموزشی و درمانی وجود دارد که برای احداث مدرسه و مرکز بهداشت در نظر گرفته شده است.

b_300_0_16777215_00_images_1_photo_2025-04-28_15-32-19.jpg

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید