معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان بر لزوم استفاده از تمامی امکانات شهرداری و دستگاه‌های اجرایی برای ایجاد رفاه و متعادل کردن شرایط زندگی مردم در سایت مسکن مهر کمالوند تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان، جلسه پیگیری مصوبات ساماندهی سایت مسکن مهر کمالوند خرم‌آباد به ریاست احمدرضا دالوند معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و با حضور نماینده دادستان، دستگاه‌های اجرایی و عوامل شهرداری برگزار شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان بر لزوم استفاده و بسیج تمامی امکانات و ظرفیت‌های شهرداری و دستگاه‌های اجرایی استان به منظور ارائه خدمات شهری، ایجاد رفاه و متعادل کردن شرایط زندگی مردم تاکید کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه مسكن مهر از جمله پروژه‌های اداره راه و شهرسازی محسوب می‌شود، افزود: با توجه به اينكه شهرداری‌ها متولی نگهداری شهر هستند، به منظور ایجاد زیرساخت‌ها و ارائه خدمات شهری طی تفاهم‌نامه‌ای این سایت به شهرداری واگذار شد که امیدواریم با همکاری و مساعدت دستگاه‌های اجرایی شرایط زندگی مردم را در این سایت متعادل شود.

در این جلسه مصوبات جلسه ساماندهی سایت مسکن مهر کمالوند که شامل ایجاد زیرساخت‌های شهری و خدمات‌رسانی شهرداری می‌شود، مطرح و پس از بررسی و پیگیری‌ دستورات لازم اتخاذ شد.b_300_0_16777215_00_images_8_photo_2023-10-31_09-14-24.jpg

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید