ا
ستاندار لرستان با بیان اینکه هر حرکتی علیه مردم مظلوم فلسطین از طرف جهان اسلام محکوم است بیان کرد: ملت فلسطین مورد حمایت مردم ایران هستند.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالمل استانداری لرستان، فرهاد زیویار روز جمعه در حاشیه راهپیمایی حمایت مردم لرستان از مردم مظلوم فلسطین در خرمآباد با اشاره به حضور گسترده مردم در این راهپیمایی گفت: فاصله جغرافیایی مانع از حمایت مسلمانان از ملت فلسطین نخواهد شد و اگر هجمهای به ملت مظلوم فلسطین وارد شود به پیکره جهان اسلام این تهاجم وارد شده است.
استاندار لرستان با اشاره به اینکه این راهپیماییها نشانه یکپارچگی و وحدت جهان اسلام است، تاکید کرد: اصل انقلاب اسلامی بر حمایت از مردم مظلوم فلسطین در ادوار مختلف تاکید دارد.
زیویار گفت: هر حرکتی علیه مردم مظلوم فلسطین از طرف جهان اسلام محکوم است و ملت فلسطین مورد حمایت مردم ایران و لرستانیهای غیور هستند.
