Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/IMG-۲۰۲۱۰۷۰۷-WA۰۰۳۵.jpg'
There was a problem loading image 'images/IMG-۲۰۲۱۰۷۰۷-WA۰۰۳۵.jpg'

IMG-20210707-WA0035.jpg

استاندار لرستان: با توجه به بررسی های صورت گرفته می توان گفت دستگاه های اجرایی استان عملکرد قابل قبولی در زمینه به نتیجه رساندن پروژه‌های تعریف شده در حوزه جهش تولید داشته اند .

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان ستاد اقتصاد مقاومتی استان به ریاست دکتر خادمی،  با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری،  رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سایر مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

استاندار لرستان در حاشیه این جلسه گفت: جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان با پیگیری موضوعات مهمی در زمینه به نتیجه رسیدن پروژه های جهش تولید برگزار گردید و دستگاههای اجرایی گزارش کاملی از وضعیت پروژه های حوزه کاری خود ارائه کردند .

دکتر خادمی اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال گذشته به نام سال جهش تولید بنا به فرمان مقام معظم رهبری ( مد ظله )، بر همین اساس تعدادی از پروژه های عمرانی و اقتصادی استان برای به نتیجه رساندن در زمره پروژه های جهش تولید قرار گرفت .

وی تصریح کرد: در همین راستا حدود ۲۳۰ میلیارد تومان پروژه در حوزه عمرانی برای لرستان تعریف شده بود که علی رغم محدودیتهای مالی حدود ۹۵ میلیارد تومان از این میزان تامین و با استفاده از ظرفیت پیمانکاران و دستگاه های اجرایی، تعداد بسیار زیادی از آنها به نتیجه رسید .

استاندار لرستان در ادامه افزود: در حوزه اقتصادی نیز به دلیل استفاده از منابع سیستم های بانکی اقدامات بیشتری انجام شد و از ۴۱ پروژه معرفی شده حدود ۲۵ پروژه کاملاً به بهره‌برداری رسید و ۱۱ پروژه دیگر نیز در حال اجرا هستند .

دکتر خادمی با اشاره به اینکه امیدوار هستیم پروژه های باقی مانده تا پایان سال به بهره‌برداری برسند، یاد آور شد: در مجموع می توان گفت با توجه به شرایط سخت مالی و تخصیص های صورت گرفته، دستگاه های اجرایی تلاش های قابل قبولی در زمینه به نتیجه رساندن پروژه های جهش تولید در استان داشته‌اند .

 

 

?? اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید