Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/IMG-۲۰۲۱۰۶۲۸-WA۰۰۱۶.jpg'
There was a problem loading image 'images/IMG-۲۰۲۱۰۶۲۸-WA۰۰۱۶.jpg'

IMG-20210628-WA0016.jpg

دکتر ثمینی: پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید همواره مورد توجه باشد .

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان دکتر ثمینی از تلاشهای اثر گذار دفاتر تسهيلگری در توانمند سازی مناطق كمتر برخوردار تقدیر کرد .

معاون سياسی، امنيتی و اجتماعی استانداری گفت: امروزه با توجه به گسترش و تنوع آسيب های اجتماعی لازم است مقوله پيشگيری از آسيب های اجتماعی بويژه اعتياد به طور جدی و بيش از گذشته مورد توجه قرار گيرد .

دکتر ثمینی با اشاره به نقش مهم دفاتر تسهیل گری در توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر جامعه، اظهار داشت: اجتماعی شدن مبارزه با اين پديده شوم از طريق برقراری ارتباط متقابل با اقشار مختلف جامعه بويژه جوانان و برنامه ريزی مبتنی بر بررسی دقيق و همه جانبه از شرايط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در هر محله در دستور كار كليه نهادها، دستگاههای اجرايی و تشكل های فعال مردمی در اين حوزه قرار گيرد .

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ضرورت توانمندسازی همه اقشار در محلات كمتر برخوردار بویژه زنان بی سرپرست يا بد سرپرست بايد از همه ظرفيتهای موجود در اين راستا استفاده كرد و لازم است دستگاههای اجرايی و نهادهای عمومی نيز در اين زمینه همكاری و مساعدت لازم را اعمال نمايند .

 

اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید