استاندار لرستان با مدیران بنیاد اقتصادی کوثر در تهران دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان،‌ ابوطالب شفقت هفدهم اردیبهشت ماه  در این دیدار به منظور پیگیری وضعیت برج های مسکونی تجاری میدان ۲۲ بهمن خرم آباد معروف به "برج های دوقلو کیو" با مدیران این بنیاد اقتصادی به عنوان سرمایه گذار اصلی بحث و تبادل نظر کرد.

 در این دیدار موانع و مشکلات اتمام پروژه مورد بررسی قرار گرفت.

از انجا که استان لرستان از نظر غنای معادن دارای ظرفیت های چشمگیر می باشد و بنیاد کوثر علاقه مند به سرمایه گذاری در این بخش می باشد، استاندار در این نشست همچنین برای حضور مدیران این بنیاد در لرستان برای بازدید از برخی معادن استان جهت سرمایه گذاری در بخش معدن اعلام آمادگی کرد.

 در این راستا مقرر شد هماهنگی های لازم برای بازدید از ظرفیت های معدنی لرستان به زودی انجام شود.b_300_0_16777215_00_images_1401_1_photo_2024-05-11_00-45-46.jpg

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید