
"
بسیج از خودگذشتن برای دیگران است"
پیام استاندار لرستان به مناسبت فرارسیدن "هفته بسیج" ؛
بسمه تعالی
فرارسیدن هفته ی بسیج، یادآور رشادت ها و از خودگذشتگی هاست.
رشادت هایی که در تمامی ادوار انقلاب اسلامی ایران شاهد آن بوده و هستیم.
بسیج و بسیجی بودن مصداق از خودگذشتگی برای دیگران است.
در روزهایی که دشمنان ملت ایران در جنگی عظیم و ترکیبی، با توطئه، فتنه انگیزی، تحریک، تشویش و حتی تهدید و تحریک گسلهای قومیتی ، تمام توان خود را برای ایجاد شرارت و جنگ گسترده داخلی به میدان آوردند ، و بحمد الله با عنایات الهی و صبر و بصیرت ملت بزرگ ایران در سایه ی رهبری حکیم که پیچیده ترین برنامه های استعماری را با درایت رمز گشایی می فرماید، این بلوای عظیم ابتر ماند، بسیجیان این لشکر مخلص خدا ، خوش درخشیدند و برای امنیت ملت ، شکنجه شدندو جان دادند.
در این میان شهید آرمان علی وردی و شهید « سید روح الله عجمیان» برای همیشه در خاطر ملت ایران زنده شدند.
شهید "عجمیان" بسیجی هم استانی ما ثابت کرد، عشق به ولایت و اخلاص بسیجی تنها متعلق به دوران دفاع مقدس نبود، بلکه امروز نیز ، شهید روح الله عجمیان ، شهید فهمیده ی زمان خویش است.
همانگونه که رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) فرمودند، بسیجی نیروی کارآمد در تمام زمینه هاست، کشور در حال توسعه ی ما در تمامی عرصه ها از جمله علمی، پژوهشی و فرهنگی نیازمند تلاش جوانان فعال با رویکرد بسیجی است.
بی شک با این تفکر کشور و ملت ما قدرتمندتر از قبل حرکت رو به جلوی خود را برای ساختن ایرانی اسلامی،مستقل و قدرتمند در تمامی زمینه ها تا فرارسیدن حکومت ولی عصر(عج) ادامه خواهند داد.
هفته ی بسیج بر بسیجیان عزیز و تمامی ملت بسیجی پرور ایران، به ویژه هم استانی های ولایت محور گرامی باد.
📎یکم آذرماه ۱۴۰۱
دکتر فرهاد زیویار استاندار لرستان

- بازدید: ۱۳۴