بیست و سومین نشست سه شنبه های خبری استان با حضور مدیرعامل شرکت گاز استان برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان، در این نشست که بیست و یکم شهریورماه در سالن آمفی تئاتر استانداری برگزار شد کرم گودرزی ضمن تشریح عملکرد دستگاه تحت مدیریت خود، پاسخگوی سوالات خبرنگاران شد.

در این نشست ۶۰ خبرنگار حضور داشتند که ۵نفر به نمایندگی از اصحاب رسانه سوالات خود را از مدیرعامل شرکت گاز مطرح کردند.

در این جلسه خانم ها نیازی و حاجی زاده به ترتیب از نشریات لروند و بانوی موفق و آقایان علی قدرت نجفی، فرج الله مرادی و حسین رضا جمشیدی به ترتیب از پایگاه های خبری اعتلای ایران، فخرنیوز و جمشیدنیوز سوالات خود را عنوان کردند.

تشریح نعداد روستاهای باقیمانده فاقد گاز، وضعیت روستاهای صعب العبور خرم آباد در موضوع گازرسانی، ساماندهی جریمه های گاز، افزایش قیمت گاز استان، ساختمان های دو واحدی با یک کنتور، زمان سبز شدن استان لرستان، میزان طلب های شرکت گاز از ادارات و عموم، ضعف موضوع تبیین عملکرد شرکت گاز، کارشناسی لوله کشی های گاز در کوچه و خیابان ها، موضوع پدافند غیرعامل و راه اندازی مجدد نسخه کاغذی قبض ها در کنار نسخه الکترونیکی و وضعیت گازکشی روستای سنگ تراشان و آسیب هایی که گازرسانی به جنگل های این منطقه وارد کرده است مهم ترین عناوین مطرح شده توسط خبرنگاران در این نشست بودند.

کرم گودرزی مدیر عامل و انوری معاون برنامه ریزی در این نشست پاسخگوی سوالات خبرنگاران شدند.b_300_0_16777215_00_images_8_photo_2023-09-17_23-54-51.jpg

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید