b_300_0_16777215_00_http___lorestan-news.ir_images_97_6546546879879.jpgمعاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان گفت: از ظرفیت نیروهای توانمند بدنه وزارت کشور به عنوان معاونین فرماندار و بخشدار استفاده می‌شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان، حبیب‌الله خجسته‌پور معاون سیاسی - امنیتی لرستان، در مورد تغییر و تحولات در بدنه استانداری اظهار کرد: هر دستگاهی می‌تواند بخشی از همکاران خود را به صورت مأمور از دستگاه‌های دیگر به کار گیرد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه وزارت کشور مجموعه‌ای سیاسی است و تعداد مأمورین ما از سقف موردنیاز که ۱۵ درصد است، بیشتر شده و از طرف دیگر بدنه وزارت کشور به یک بلوغ رسیده که بسیاری از مناصب مدیریتی را خود همکاران وزارت کشور داشته باشند و با توجه به تذکرات فراوانی که وزیر کشور مبنی بر اینکه تعداد مأموران شما از سایر دستگاه‌ها بیشتر از سقف موردنیاز است، در شورای معاونین جلسه‌ای تشکیل شد و تصمیم‌ گرفتیم در راستای رسیدن به نورم و استفاده از ظرفیت نیروهای توانمند بدنه وزارت کشور مناصبی را مانند معاونین فرماندار و بخشدار پایان مأموریت دهیم.

 معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان تاکید کرد: براساس این تصمیم بنا شد نیروهای توانمند بدنه وزارت کشور به دستگاه‌های خود بروند و از تجربه و توانمندی آنها در دستگاه‌های خودشان استفاده شود و به جای آن از کارشناسان زبده وزارت کشور استفاده شود.

خجسته‌پور اضافه کرد: هم‌اکنون در نیروهای مأمور فرماندار و مدیران کل ستادی داریم که به منزله قطع ارتباط با سایر دستگاه‌ها نیست.

وی یادآور شد: می‌خواهیم در مناصب مدیریتی مانند بخشداران و معاونین فرماندار از ظرفیت نیروهای وزارت کشوری استفاده شود تا کادرسازی برای آینده صورت گیرد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید