استاندار لرستان گفت: مديران تلاش خود را براي جذب حداكثري بودجه داشته باشند.
به گزارش روابط عمومي استانداري لرستان، دكتر سيد موسي خادمي دوشنبه در جلسه شوراي اداري استان با تبريك هفته بسيج اظهار كرد: اميدوارم در بين مردم به ويژه مديران و كاركنان دولتي شاهد رشد و ارتقاي روحيه بسيجي، انقلابي و اسلامي باشيم.
وي بسيج را يكي از اقدامات ماندگار امام خميني (ره) دانست و افزود: يكي از ويژگيهاي مهم وي در مرحله تثبيت انقلاب اسلامي نهادسازي بود چراكه تشخيص داد نبايد به دليل ضعف در بروكراسي كار مردم انجام نشود.
وي افزود: ايشان چندين نهاد مهم در انقلاب اسلامي مانند جهاد سازندگي، بنياد مسكن، كميته امداد، سپاه انقلاب اسلامي و بسيج را بنيانگذاري كرد كه با گذشت زمان شاهد اهميت نقش بيشتر اين نهادها به ويژه بسيج در جنگ و پس از جنگ تحميلي هستيم.
استاندار لرستان اينگونه اقدامات پس از جنگ در حفظ انقلاب اسلامي و ارزشهاي آن را از ويژگيهاي برتر امام خميني(ره) نسبت به ساير رهبران عنوان كرد و با بيان اينكه امروز با تدبير مقام معظم رهبري بسيج نقش بارز و اثرگذاري دارد، گفت: امام (ره) به دنبال تزريق روحيه و فرهنگ رفتاري بود كه شكل آن در قالب نهاد بسيج به خوبي نهادينه شد.
وي خاطرنشان كرد: امروز بسيج به عنوان يك سازمان ويژه توانسته خود را برجسته كند و در هر زمان و دورهاي شكل خاصي به خود ميگيرد و در جايي ديگر نياز به ايفاي نقش باشد شكل خود را تغيير ميدهد كه اين انعطافپذيري نشان دهنده قدرت رهبري امام (ره) بود.
مقام ارشد استان با بيان اينكه اكنون فصلي است كه بودجه از طرف مجموعه دستگاههاي اجرايي تنظيم ميشود و به سازمان مديريت و برنامهريزي، شوراي اقتصاد و سپس مجلس ارائه خواهد شد، تصريح كرد: اين فرصت خوبي براي استان است و نقش مديران استاني در جذب به بودجه بسيار مهم است، از اين رو مديران بايد با بدنه كارشناسي حوزه اقتصادي وزارتخانههاي مربوطه ارتباط برقرار كرده تا بتوانيم سهم بيشتري براي استان جذب كنيم.
وي در ادامه تاكيد كرد: مديران دستگاههاي اجرايي بايد تلاش كنند تا هرچه بيشتر سهم خود را از بودجه 98 دريافت كنند، همچنين براي بودجه 97 به لحاظ تخصيص و جذب زودتر اقدام كنند.
استاندار لرستان با اشاره به جلسات اخير با وزارت نيرو و راه بيان كرد: امسال ممكن است وضعيت بودجه كاهش داشته باشد و اولويت بندي را مطرح كنند براي همين از مديران درخواست ميشود بيشتر تلاش كنند.
وي در ادامه به برگزاري جلسه بند «ز»اشاره كرد و افزود: دستگاهها نبايد اين اعتبار را از دست بدهند كه قابل بخشش نيست. هر دستگاه اين مبلغ را جذب نكند براي جلوگيري از برگشت، سريع آن را جابجا خواهيم كرد و در حوزه ديگر هزينه خواهد شد اما اين كار زيبنده مديران نيست.
استاندار لرستان به بارندگيهاي اخير در لرستان اشاره كرد و گفت: بارشهاي شديد تبعاتي همراه دارد كه بخشي از آن قابل پيشبيني و پيشگيري است و دستگاههاي اجرايي و خدماترسان ميتوانند با اقداماتي مانند لايروبي كانالها و جداول و هشدارهاي لازم، اتفاقات را به حداقل برسانند، اما در صورت بروز حوادث بايد آمادگي لازم را براي مقابله و درمان آن داشته باشيم.
دكتر خادمي تجربه در كار را مهمتر از داشتن پول و اعتبار دانست و بيان كرد: در خيلي از موارد ميتوان بر اساس امكانات موجود و تجربه كار كرد. مديران بايد خلاقيت داشته باشند تا با روشهاي مختلف مانند فاينانس، ماده 56 و... براي اجراي پروژههاي استان استفاده كنند.
استاندار لرستان بر لزوم استفاده از شبكه الكترونيكي دولت تاكيد كرد و گفت: اگر بخواهيم شفافيت ايجاد كنيم و پاسخگو باشيم، براي جلوگيري از فساد و ايجاد رفاه مردم بايد به اين سمت حركت كنيم.
وي تصريح كرد: حذف كپي مدارك و ارائه عكس از اهداف دولت الكترونيكي است.